Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Γ. Αμυράς: Όνειρο θερινής νυκτός η πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,7%
[Enikonomia]: Γ. Αμυράς: Όνειρο θερινής νυκτός η πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,7%

[Enikonomia]: Γ. Αμυράς: Όνειρο θερινής νυκτός η πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,7%

“Και φέτος, ο Προϋπολογισμός βασίζεται σε μία δραματική αύξηση των φόρων αντί για μείωση των δαπανών. Φόροι, που αδικούν τους φτωχούς και φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, όπως φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο και «μαύρη» οικονομία», τόνισε ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, κατά την συζήτηση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού.

«Την ώρα που οι καταναλωτές αναγκάζονται να πληρώσουν ακριβότερα το πετρέλαιο και από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα πληρώνουν ακριβότερα και το πετρέλαιο κίνησης, «μηδενίσθηκαν» οι έλεγχοι στο λαθρεμπόριο καυσίμων, καθώς κατασχέθηκαν μόνο 60 λίτρα το πρώτο εξάμηνο του 2016 σύμφωνα με στοιχεία της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων», σημείωσε ο Γιώργος Αμυράς και αναρωτήθηκε εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της απόλυτης ανικανότητας της κυβέρνησης τότε τι είναι;

Ο βουλευτής του Ποταμιού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μίλησε για αναξιόπιστες δηλώσεις του πρωθυπουργού περί εσόδων που θα ξεπερνούσαν τα 800 εκατ. ευρώ από την φορολόγηση του «μαύρου» χρήματος, το οποίο θα προέρχονταν από τις περιβόητες λίστες Λαγκάρντ, Φαλτσιανί κ.α. και ρώτησε τον παριστάμενο υπουργό Οικονομικών πόσα χρήματα έχουν μπει στα δημόσια ταμεία από αυτές τις υποθέσεις, για να εισπράξει τη σιωπή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!