Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Aύξηση του κοινωνικού τουρισμού στη Λέσβο
[Enikonomia]: Aύξηση του κοινωνικού τουρισμού στη Λέσβο

[Enikonomia]: Aύξηση του κοινωνικού τουρισμού στη Λέσβο

Αύξηση κατά 20% κατέγραψαν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον ΟΓΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού, από τη Λέσβο.
Όπως φαίνεται από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, φέτος υποβλήθηκαν 4.019 αιτήσεις που αφορούν άμεσα δικαιούχους, όταν πέρσι ήταν 3.648 οι αντίστοιχες αιτήσεις που είχαν υποβληθεί.
Οι συμμετοχές τελικά έφτασαν φέτος τις 3.895, αισθητά περισσότερες από τις 3.403 που ήταν την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, πέρσι κληρώθηκαν 932 δικαιούχοι από την υπόλοιπη Ελλάδα και έκαναν χρήση των κουπονιών οι 340 για να πάνε διακοπές στη Λέσβο. Φέτος ο Οργανισμός έχει αποφασίσει όσοι κληρωθούν να καταφέρει να τους στείλει όλους στο ακριτικό νησί, στο πλαίσιο της ενίσχυσης που έχει αποφασιστεί να παρασχεθεί λόγω του σεισμού που συνέβη προ διμήνου.

Εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση στους φετινούς δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού που θα προτιμήσουν τη Λέσβο, λόγω και των πρόσθετων παροχών που έχουν αποφασιστεί να δοθούν. Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιλέξουν τη Λέσβο για να κάνουν χρήση του κουπονιού που θα λάβουν, θα καρπωθούν διπλάσιες μέρες διαμονής, δηλαδή δέκα, αντί για πέντε που είναι στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, θα έχουν έκπτωση και στα ναύλα τα οποία επιδοτούνται με 50 ευρώ ανά άτομο ή 25 ευρώ εάν πρόκειται για μειωμένο εισιτήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!