Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Βούτσης: Η Ελλάδα προσηλωμένη «μέχρι κεραίας» στις διεθνείς συνθήκες
[Ελεύθερος Τύπος]: Βούτσης: Η Ελλάδα προσηλωμένη «μέχρι κεραίας» στις διεθνείς συνθήκες

[Ελεύθερος Τύπος]: Βούτσης: Η Ελλάδα προσηλωμένη «μέχρι κεραίας» στις διεθνείς συνθήκες


Την προσήλωση της Ελλάδας στις διεθνείς συνθήκες, οι οποίες αποτελούν τη βάση για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων πολιτικών και ιδιαίτερα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Βουλής μετέβη στα Χανιά, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο κ. Βούτσης προήδρευσε επίσης στην ετήσια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», του οποίου, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ιδρύματος ο κ. Βούτσης, ερωτώμενος από εκπροσώπους των ΜΜΕ, επισήμανε τη μεγάλη σημασία της πάνδημης έκφρασης τιμής προς όσους αγωνίστηκαν για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία και υπογράμμισε: «Τιμούμε τους αγώνες, τιμούμε τους αγωνιστές και επαναλαμβάνουμε ότι η προσήλωση μέχρι κεραίας στις διεθνείς συνθήκες, που για δεκαετίες έδωσαν το πλαίσιο για να υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο και σήμερα, για όσους λαούς και κυβερνήσεις της περιοχής δίνουν αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί και να μη διασαλευθεί περαιτέρω η ειρήνη και η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!