Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Βλεφαροπλαστική, για ξεκούραστο βλέμμα
[Ελεύθερος Τύπος]: Βλεφαροπλαστική, για ξεκούραστο βλέμμα

[Ελεύθερος Τύπος]: Βλεφαροπλαστική, για ξεκούραστο βλέμμα

Σήμερα, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να βελτιώσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα το κουρασμένο βλέμμα και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας είναι η βλεφαροπλαστική.

Μια επέμβαση με εντυπωσιακά αποτελέσματα, που δεν απαιτεί νοσηλεία και είναι σχεδόν ανώδυνη για την ασθενή.

Πώς πραγματοποιείται η επέμβαση

Ανάλογα με τις ανάγκες μπορούμε να χειρουργήσουμε μόνο τα άνω βλέφαρα ή και τα κάτω μαζί. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία ή με μέθη, εάν κριθεί απαραίτητο. Στα άνω βλέφαρα ζωγραφίζουμε πρώτα την τομή κατά μήκος των πτυχών και ρυτίδων με στόχο να παραμείνουν αόρατες μετεγχειρητικά.

Αφού γίνει η τομή το παραπανίσιο δέρμα και ο χαλαρωμένος μυς αφαιρούνται. Πηγαίνοντας πιο βαθιά αφαιρούμε ή επανατοποθετούμε το παραπανίσιο λίπος . Στη συνέχεια με πολύ λεπτά ράμματα κλείνουμε το τραύμα.

Στα κάτω βλέφαρα, η τομή γίνεται ακριβώς κάτω και κατά μήκος των βλεφαρίδων με μια μικρή επέκταση 1εκ. στις πλαγιές ρυτίδες της περιοχής. Το παραπανίσιο λίπος αφαιρείται ή επανατοποθετείται σε κατάλληλη θέση ώστε να δώσει στην περιοχή μια ανανεωμένη νεανική όψη.

Εάν επιθυμούμε μπορούμε μέσα από την ίδια τομή να προχωρήσουμε και σε ανόρθωση -ανανέωση του μέσου τριτημορίου του προσώπου (mid-face lift). Σε περιπτώσεις που τα κάτω βλέφαρα έχουν μόνο παραπάνω λίπος και το δέρμα παραμένει σε καλή κατάσταση είναι δυνατόν η επέμβαση να γίνει με εσωτερική τομή μέσω του επιπεφυκότα. Σε κάθε περίπτωση τα ράμματα που χρησιμοποιούμε είναι πολύ λεπτά και οι τομές δεν φαίνονται μετά από μερικές εβδομάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!