Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Βανδαλισμοί σε εκλογικά περίπτερα του Πατούλη – «Δεν μας τρομοκρατούν» [εικόνες]
[Ελεύθερος Τύπος]: Βανδαλισμοί σε εκλογικά περίπτερα του Πατούλη – «Δεν μας τρομοκρατούν» [εικόνες]

[Ελεύθερος Τύπος]: Βανδαλισμοί σε εκλογικά περίπτερα του Πατούλη – «Δεν μας τρομοκρατούν» [εικόνες]

Τα εκλογικά περίπτερα του Συνδυασμού «Νέα Αρχή στην Αττική» με τον Γιώργο Πατούλη, βανδάλισαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δημοσίευσε φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα εκλογικά περίπτερα στον λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας πως οι βανδαλισμοί δεν τους τρομοκρατούν.

Οσο για αυτούς που κατέστρεψαν τα περίπτερα, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως το έκαναν οι συνηθισμένοι «γνωστοί άγνωστοι» τραμπούκοι μπαχαλάκηδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Oι βανδαλισμοί των εκλογικών μας περιπτέρων δεν μας τρομοκρατούν

Χθες το βράδυ, οι συνηθισμένοι «γνωστοί άγνωστοι» τραμπούκοι μπαχαλάκηδες, προχώρησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές εκλογικών περιπτέρων του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», σε ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Είναι προφανές ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι απόψεις που διατυπώνουμε, για την ανάγκη να παταχθούν άμεσα, σε όλες τις γειτονιές της Αττικής, τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας.

Πιθανόν κάποιους άλλους να τους εξυπηρετεί η πολιτική πόλωση, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να μειώσουν την έκταση και το εύρος της ήττας τους.

Σε πείσμα όλων αυτών, εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί , για να επικρατήσει το ήπιο πολιτικό κλίμα και να αισθάνονται οι πολίτες της Αττικής ασφαλείς.

Ενημερώσαμε ήδη την Ελληνική Αστυνομία για τα περιστατικά και ζητήσαμε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψουμε το ομαλό πολιτικό κλίμα.

Ζητώ από όλους τους συνυποψήφιους μου να καταδικάσουν απερίφραστα τους βανδαλισμούς και να ορθώσουμε από κοινού ένα τείχος αποδοκιμασίας, απέναντι σε κάθε λογής μπαχαλάκηδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!