Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη
[Ελεύθερος Τύπος]: Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη

[Ελεύθερος Τύπος]: Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη


Η απόφαση του ΣτΕ, που έκανε παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών την Τρίτη, δεν μπλοκάρει τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού επέμεινε ότι η απόφαση αφορούσε απλά το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή απόφαση που να θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας», τόνισε ακόμη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι εκείνη βάζει «μπλόκο» στην προσπάθεια ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου, υπονομεύοντας από την πρώτη στιγμή τη συγκρότηση του ΕΣΡ. «Φέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών. Αυτό φάνηκε και σήμερα στη Βουλή, όπου ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει »ουρά» συγκεκριμένων συμφερόντων», δήλωσε ακόμη.

Πάντως, ο κ. Τζανακόπουλος απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια για το αν και πότε θα επανέλθει η τροπολογία Παππά στη Βουλή. «Η τροπολογία αποτελεί απαραίτητο βήμα για να συνεχιστεί προσπάθεια ρύθμισης τοπίου. Θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!