Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας ξέχασε Πολάκη, «γλάστρες» και κότερα και θυμήθηκε τις αυταπάτες
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας ξέχασε Πολάκη, «γλάστρες» και κότερα και θυμήθηκε τις αυταπάτες

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας ξέχασε Πολάκη, «γλάστρες» και κότερα και θυμήθηκε τις αυταπάτες

Μετά την ήττα του «σκληρού ροκ», των επιθέσεων στον αείμνηστο πατέρα και στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους αήθεις χαρακτηρισμούς περί «γλάστρας» για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την Τετάρτη για να «μετριάσει» τα αισθήματα που προκλήθηκαν από τις φωτογραφίες του στο κότερο Παναγοπούλου, χθες άλλαξε ύφος και θέλησε να δείξει πολιτική… ανωτερότητα.

Ο πρωθυπουργός, αφού μέτρησε τη ζημία του από αυτή την προχθεσινή επιλογή του να διολισθήσει σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χθες στην Ολομέλεια εμφανίστηκε για να πει: «Ο,τι απαντήσεις είχα να σας δώσω, κύριε Μητσοτάκη, σας τις έδωσα και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων! Σας μίλησα προγραμματικά και έτσι θα συνεχίσω μέχρι τις εκλογές. Εσείς μπορείτε να υβρίζετε και να συκοφαντείτε. Ακόμη και να αμαυρώνετε τη μνήμη νεκρών. Αν νομίζετε ότι σας τιμά, συνεχίστε. Εγώ θα μιλώ για αυτά που πιστεύω ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος. Για τις ανάγκες των πολλών. Για τις πολιτικές που θα βγάλουν τους πολλούς από την κρίση…».

Σε θέση πραγματικής άμυνας και πολιτικής αμηχανίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και αφού πριν από λίγα λεπτά είχε παραλάβει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τυπωμένο το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ., επανέλαβε το ίδιο παραπειστικό επιχείρημα ότι «δεν έχετε πρόγραμμα και σχέδιο, γι’ αυτό αποφεύγετε σαν τον διάβολο το λιβάνι αυτή τη συζήτηση…».

Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε εμφανώς ότι, με στόχο τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, θέλησε να μετριάσει… τον αέρα της παράστασης νίκης της Ν.Δ. που δείχνουν όλες οι μετρήσεις, λέγοντας: «Αφού, κύριε Μητσοτάκη, όπως μας λέτε, ο βέβαιος νικητής των εκλογών και μάλιστα θριαμβευτής με 10-15 μονάδες, σε όποια κάλπη κι αν στηθεί, όποτε κι αν στηθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!