Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας στο κάδρο της κριτικής και εντός ΣΥΡΙΖΑ
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας στο κάδρο της κριτικής και εντός ΣΥΡΙΖΑ

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας στο κάδρο της κριτικής και εντός ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έχουν καταλάβει τι θα γίνει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει με πολλές μονάδες και πως τότε θα έχουμε εκλογές, αλλά μάλλον στη Ν.Δ. θα έχουν εκλογές».

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, από τη Λάρισα, για πολιτικές εξελίξεις (μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων), στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζει τους μύχιους φόβους του ιδίου, υποστηρίζουν πολιτικοί παράγοντες που γνωρίζουν το κυβερνητικό παρασκήνιο.

Τα δεδομένα που θα προκύψουν από τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση θα θέσουν τον πρωθυπουργό στη βάσανο της σκληρής κριτικής από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τους τελευταίους μήνες έκαναν «ανακωχή», προκειμένου να αμβλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις στον δρόμο προς τις κάλπες. Στην Κουμουνδούρου υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, τόσο για τα πρόσωπα που ηγήθηκαν στους μεγάλους δήμους και στις περιφέρειες όσο και για τα πρόσωπα που περιελήφθησαν στο ευρωψηφοδέλτιο. Η εμφανής ανομοιογένεια που παρατηρείται, για παράδειγμα, στα πρόσωπα της Ελενας Κουντουρά και του Πάνου Λάμπρου, που συμμετέχουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο, είναι χαρακτηριστική της ιδεολογικής σύγχυσης, για την οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το Κίνημα Αλλαγής.

Τα εκλογικά αποτελέσματα, που θα αναλυθούν από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγες ώρες, αναμένεται να προκαλέσουν νέες αναταράξεις, ενώ θα αναζητηθούν ευθύνες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη επιρρίπτουν ευθύνες στον πρωθυπουργό και για την πλήρη κάλυψη που παρείχε στον Παύλο Πολάκη, για τις συνεχείς ανάρμοστες επιθέσεις που έκανε κατά των αντιπάλων του και κατά της Δικαιοσύνης, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!