Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας συμβουλεύουν λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταρρεύσει
[Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας συμβουλεύουν λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταρρεύσει

[Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας συμβουλεύουν λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταρρεύσει

Στα ύψη έχει ανέβει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης την τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο βήμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του τόνισε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης και να μην ασχοληθεί η Βουλή με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Στη συνέχεια συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις λέγοντας μάλιστα πως δεν θέλει να σταθεί σε αυτές:

«Είναι η επιλογή της ΝΔ να πάμε σε εκλογές με ύφος αρένας. Ο πατέρας σας κύριε Μητσοτάκη ήταν δημόσιο πρόσωπο. Η μισή Ελλάδα τον αποκαλούσε «αποστάτη», τον αποκαλούσε «Εφιάλτη». Εγώ ποτέ δεν έχω πει αυτά τα λόγια. Οι πολίτες θα μας κρίνουν για τις θέσεις και την πολιτική μας στρατηγική. Εσείς δεν τιμάτε τη μνήμη του πατέρα σας. Εσείς διότι εσείς περπατάτε με μια βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας. Εγώ δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Εγώ είμαι περήφανος. Ωστόσο εσείς δείχνετε ότι κάποιο πρόβλημα έχετε. Οσο και να υβρίζετε, όσο και αν συκοφαντείτε εγώ λέω ως εδώ αυτή η συζήτηση.

Προσπάθησα να μιλήσω προγραμματικά. Ό, τι απαντήσεις είχα να σας δώσω σας τις έδωσα. Και δεν θα ασχοληθώ με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!