Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Το Δώρο» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Θεσσαλονίκης
[Ελεύθερος Τύπος]: «Το Δώρο» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Θεσσαλονίκης

[Ελεύθερος Τύπος]: «Το Δώρο» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Θεσσαλονίκης


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας  της Θεσσαλονίκης  “THESSPUPPET 2016”  με την παράσταση «Το Δώρο», σε σκηνοθεσία Κoldo Vío. Μια μεγάλη θεατρική γιορτή  για όλες τις ηλικίες που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2016, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ισπανοελληνική Ένωση Γλώσσας και Πολιτισμού.

«Το Δώρο» συμμετέχει στο “Puppet & Circus Street day”, μια σειρά παραστάσεων  κουκλοθεάτρου, παντομίμας και τσίρκου, που θα παρουσιαστούν στο πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο  3 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 12.30, στο  πλαίσιο του “THESSPUPPET 2016” .

Στην παράσταση «Το «Δώρο»,  που θα παρουσιαστεί  το πρωί του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Αγ.Σοφίας στις 11.15, παρακολουθούμε την περιπέτεια ενός ρακοσυλλέκτη που προσπαθεί με κάθε μέσο να προσφέρει στο παιδί του το δώρο που του υποσχέθηκε. Με τη βοήθεια μιας φίλης του θα αναζητήσει λύση στον κόσμο των «άχρηστων» υλικών. Τα παλιά αντικείμενα  θα ζωντανέψουν και στη συνέχεια θα μεταμορφωθούν σε ζώα, σε ανθρώπους και σ’ ό,τι περνά από τη φαντασία μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!