Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τίτλοι τέλους για το Audi TT, άγνωστο το μέλλον του R8
[Ελεύθερος Τύπος]: Τίτλοι τέλους για το Audi TT, άγνωστο το μέλλον του R8

[Ελεύθερος Τύπος]: Τίτλοι τέλους για το Audi TT, άγνωστο το μέλλον του R8

Η Audi  επιβεβαίωσε ότι το ΤΤ θα αντικατασταθεί από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ το μέλλον του supercar της, του R8, είναι ακόμα υπό συζήτηση.

Στο ετήσιο γενικό συνέδριο της εταιρείας στο Neckarsulm την προηγούμενη εβδομάδα, αποφασίστηκε το τέλος του Audi TT, όπως το ξέρουμε.

Ο Bram Schot, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi, δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε ποιές πρωτοπορίες θα εφαρμόσουμε και ποιές όχι. Αλλά, όταν συγκεντρώνεσαι σε κάτι, αναγκαστικά παραγκωνίζεις κάτι άλλο. Για παράδειγμα, το Audi TT: Εδώ και 2 δεκαετίες έχουμε αυτό το νεαρό σπορ αυτοκίνητο το οποίο συγκινεί τους οδηγούς του, είτε ως coupe είτε ως roadster. Σε μερικά χρόνια, θα αντικαταστήσουμε το ΤΤ με ένα νέο εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, στο ίδιο εύρος τιμής.»

Πέραν αυτού, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την είδηση. Με το ΤΤ να έχει μόλις δεχτεί facelift, σίγουρα θα συνεχίσει να παράγεται για μερικά ακόμη χρόνια. Ακόμη και το πεντακύλινδρο TT-RS, το οποίο μπορεί «άνετα» να πωλείται έως το 2021, χάρη σε ένα νέο φίλτρο σωματιδίων βενζίνης.

Όσο για τον μεγάλο αδερφό του ΤΤ, το R8, φήμες το θέλουν να εξαφανίζεται και να επιστρέφει και αυτό ως ηλεκτροκίνητο, αλλά σύμφωνα με τον Schot, το μέλλον του είναι άγνωστο. «Όπως είπα, οταν συγκεντρώνεσαι σε κάτι, κάτι άλλο μένει απ’έξω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!