Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Τέρης Χρυσός: Δεν ήταν σωστό που ο Βουτσάς έκανε τόσο μεγάλος παιδί [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Τέρης Χρυσός: Δεν ήταν σωστό που ο Βουτσάς έκανε τόσο μεγάλος παιδί [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Τέρης Χρυσός: Δεν ήταν σωστό που ο Βουτσάς έκανε τόσο μεγάλος παιδί [βίντεο]

Έχει φτάσει 80 ετών, αλλά δεν του φαίνεται είναι η αλήθεια. Τα τελευταία χρόνια ο Τέρης Χρυσός είχε κάνει ένα μεγάλο μουσικό διάλειμμα σε επίπεδο παραγωγής μουσικής, αλλά δεν είχαν λείψει οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Τώρα ετοιμάζει νέο υλικό, το έχει έτοιμο δηλαδή, και επί τη ευκαιρία έδωσε μια συνέντευξη στο Πρωινό.

Εκεί ο τραγουδιστής έκανε τα παράπονα του για την αντιμετώπιση που είχε στο παρελθόν από τη Μαρινέλλα που δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί του. Το ίδιο παράπονο έχει κι από τα κέντρα διασκέδασης που δεν του κάνουν πια πρόταση για να εμφανιστεί. Ο ίδιος θεωρεί ότι φταίει που δεν έχει μια πολιτική τοποθέτηση, κυρίως προς την αριστερά.

Επιπλέον, ο Τέρης Χρυσός σχολίασε μετά από ερώτηση και την επιλογή του Κώστα Βουτσά να κάνει σε αυτή την ηλικία παιδί.

«Ενώ έχω τρομερή ζήτηση σε δίσκους, στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα, στα κέντρα διασκέδασης δεν έχω ζήτηση. Το παράπονό μου είναι τι παραπάνω χρειάζεται ένας τραγουδιστής από αυτά που έχω κάνει εγώ για να τον ζητήσουν να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Ηρώδειο; Έχουν τραγουδήσει τραγουδιστές πολύ κάτω από μένα, με πολύ λιγότερα πράγματα που έχουν κάνει στην καριέρα τους. Ξέρω όμως ποια είναι η αιτία. Πρέπει να είσαι αριστερός για να μπορείς να τραγουδάς σε αυτά τα μέρη, εγώ επειδή είμαι ανένταχτος προφανώς δεν τους κάνω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!