Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Survivor: Η Μελίσα αποκαλύπτει για το ειδύλλιο Δαλάκα-Ατακάν
[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor: Η Μελίσα αποκαλύπτει για το ειδύλλιο Δαλάκα-Ατακάν

[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor: Η Μελίσα αποκαλύπτει για το ειδύλλιο Δαλάκα-Ατακάν

Το σύνδρομο «Σελίμ-Νάντια Ζαγκλή» έμοιαζε ως η τελευταία ελπίδα της παραγωγής του Survivor να προσδώσει ένα νόημα σε ένα παιχνίδι που εδώ και πολύ καιρό δεν απασχολεί ούτε η αποτυχία του. Δεν ξέρουμε πόση αλήθεια υπάρχει στο φλερτ της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν. Αν πιστέψουμε όσα λέει η Μελίσα, είναι υπαρκτό.

Η Τουρκάλα κολυμβήτρια αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το Survivor και βρέθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα που κάνουν στην Τουρκία. Εκεί δεν έχει διακοπεί όπως εδώ.

Η Μελίσα λοιπόν περιέγραψε πως εξελίχθηκε το φλερτ της Δαλάκα με τον Ατακάν και μάλιστα είπε πως η Δαλάκα αποσπάται εύκολα λόγω του Ατακάν κι αυτό δεν είναι σωστό.

«Ήμασταν η Σαμπριγιέ, εγώ και ο Ατακάν από την τουρκική ομάδα. Η Σαμπριγιέ είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Έλεγε “ήρθαμε να ζητήσουμε το κορίτσι” και τέτοια. Ο Ατακάν εκνευρίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει. Εγώ το ένιωσα. Μετά ήρθε η Δαλάκα και μου είπε ότι πριν έρθει στο Survivor της άρεσε πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ο Ατακάν ζήτησε να του κάνω μετάφραση.

Του τα είπα και γέλασε. Μετά τον ρώτησα αν κι εκείνου του αρέσει και είπε ναι. Ναι, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει αυτό. Γιατί ήξερα ότι επηρεάζει τη Δαλάκα. Είναι πιο συναισθηματική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!