Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στο έλεος του χιονιά παραμένει η χώρα – Αποκλεισμένα νησιά και χωριά
[Ελεύθερος Τύπος]: Στο έλεος του χιονιά παραμένει η χώρα – Αποκλεισμένα νησιά και χωριά

[Ελεύθερος Τύπος]: Στο έλεος του χιονιά παραμένει η χώρα – Αποκλεισμένα νησιά και χωριά

Τεράστια τα προβλήματα που έχουν προκληθεί

Συνεχίζει να χτυπά για έκτη μέρα τη χώρα μας η πρωτοφανής κακοκαιρία προκαλώντας πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Στ έλεος του χιονιά βρέθηκαν Ήπειρος, Ανατολική Μακεδονία, Ανατολική Στερεά και Θεσσαλία, όπου το χιόνι ήταν πυκνό, με αποτέλεσμα να το στρώσει για τα καλά ακόμα και μέσα στις πόλεις, όπου παρατηρούνται αρκετά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ύψος του χιονιού στα Γιάννενα έφτασε τους 50 πόντους και στην Λάρισα τους 30. Σκεπασμένη από το χιόνι είναι η Λαμία, ενώ Καβάλα και Δράμα βρέθηκαν το μεσημέρι εν μέσω χιονοθύελλας που προκάλεσε πολλά προβλήματα. Στην Θεσσαλονίκη, τα προβλήματα παραμένουν, αν και σε μικρότερο βαθμό, ενώ από χιόνι είναι καλυμμένος ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και όλα τα χωριά της περιοχής. Στον Έβρο οι περισσότεροι δήμοι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς το πυκνό χιόνι έχει δημιουργήσει τεράστιες δυσκολίες στις μετακινήσεις.

Δραματική είναι η κατάσταση σε Κύμη, Σκόπελο και Αλόννησο, όπου για έκτη ημέρα σήμερα οι κάτοικοι παραμένουν χωρίς ρεύμα και νερό, με το χιόνι να φτάνει τα δύο μέτρα!

Την ίδια ώρα το δίκτυο του ΟΣΕ παρουσιάζει τεράστια προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει ακινητοποιημένες τέσσερις αμαξοστοιχίες!

Χιονοθύελλα σε Καβάλα – Δράμα

Οι Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας επλήγησαν από νέα έντονη χιονόπτωση -ίσως την ισχυρότερη των τελευταίων ωρών- με αποτέλεσμα να αποκλειστούν ολόκληρες γειτονιές και συνοικίες, ενώ είναι αδύνατη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ακόμα και στο κέντρο των δυο αστικών κέντρων χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!