Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στην Βουλή η «μάχη» για τις τηλεοπτικές άδειες, με την Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ
[Ελεύθερος Τύπος]: Στην Βουλή η «μάχη» για τις τηλεοπτικές άδειες, με την Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

[Ελεύθερος Τύπος]: Στην Βουλή η «μάχη» για τις τηλεοπτικές άδειες, με την Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

Πιθανή παρέμβαση Τσίπρα

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής με αντικείμενο τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κάνει κατ’αρχήν αποδεκτές τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ζητούν να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για την αδειοδότηση των καναλιών, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της, πιθανώς το απόγευμα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκτακτη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Η διάσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δεν προϊδέασε για τα πρόσωπα που θα προταθούν για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής προϊδέασε ότι ενδεχομένως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις της πρότασης που είχε κατατεθεί κατά την προηγούμενη Σύνοδο, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι τα ίδια πρόσωπα εξακολουθούν να δηλώνουν διατεθειμένα να προσφέρουν έργο στο ΕΣΡ. «Θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και ελπίζω σε ευτυχή κατάληξη» είπε ο Νίκος Βούτσης για τις προπαρασκευαστικές διαβουλεύσεις που θα γίνουν πριν από τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!