Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σταθερή η «ψαλίδα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Δεν πείθουν οι προεκλογικές παροχές Τσίπρα
[Ελεύθερος Τύπος]: Σταθερή η «ψαλίδα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Δεν πείθουν οι προεκλογικές παροχές Τσίπρα

[Ελεύθερος Τύπος]: Σταθερή η «ψαλίδα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Δεν πείθουν οι προεκλογικές παροχές Τσίπρα

Αμετάβλητη παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, μόλις έξι ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Η Ν.Δ. διατηρεί προβάδισμα 5,6% στην πρόθεση ψήφου και 6,3% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι 5,9% και 6,5% αντιστοίχως στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας πριν από έντεκα ημέρες (09/05/2019). Στη δημοσκόπηση της Alco, Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή εμφανίζονται να παλεύουν στήθος με στήθος για την ίδια θέση, ενώ «κλειδί» για την τελική διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει η ψήφος των αναποφάσιστων, που καταγράφεται στο 12,7%.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, το ποσοστό της Ν.Δ. ανέρχεται στο 29,9% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,6%, η Χρυσή Αυγή με 5,7%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,7%, το ΚΚΕ με 5%, η Ενωση Κεντρώων με 2,6%, η Ελληνική Λύση με 2,5%, το Ποτάμι με 1,9%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,8%, η ΜΕΡΑ 25 με 1,7% και η Πλεύση Ελευθερίας με 1,1%.

Στην παράσταση νίκης το 55% βλέπει νίκη της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές (το 33% των ερωτηθέντων βλέπει νίκη της Ν.Δ. με μικρή διαφορά, ενώ το 22% με μεγάλη διαφορά) και το 17% νίκη του ΣΥΡΙΖΑ (με μικρή διαφορά το 15%, με μεγάλη διαφορά το 2%).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!