Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στα άκρα η κόντρα Τσακαλώτου – Μαξίμου
[Ελεύθερος Τύπος]: Στα άκρα η κόντρα Τσακαλώτου – Μαξίμου

[Ελεύθερος Τύπος]: Στα άκρα η κόντρα Τσακαλώτου – Μαξίμου

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, το φθινοπωρινό αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα για ανάπτυξη, δουλειές, επενδύσεις και έξοδο από τα Μνημόνια βυθίστηκε στην πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού και εγκλωβίστηκε στις στοές των Σκουριών της Χαλκιδικής.

Η εβδομάδα που μας πέρασε εξελίχθηκε σε… «Βατερλό» για την κυβέρνηση που για μια ακόμη φορά απέτυχε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά θετικές συγκυρίες, όπως ήταν οι επισκέψεις Μακρόν και Τζεντιλόνι στη χώρα μας, αλλά και η… άνετη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ. Η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό, η πρόθεση της Eldorado να διακόψει τις επενδυτικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα, αλλά και η δήλωση-βόμβα ανώτατου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών για το ενδεχόμενο νέων μέτρων λιτότητας το 2018 προκαλούν κυβερνητική κρίση, φανερώνοντας για μια ακόμη φορά την αδυναμία του Μαξίμου να διαχειριστεί σοβαρά πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα.

Αποκαλύψεις Τσακαλώτου

Η διαφορετική προσέγγιση, που διατύπωσε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, σε σχέση με το τέλος του Μνημονίου το 2018 και την πιθανότητα λήψης νέων μέτρων δημοσιεύθηκε στον Τύπο υπό τη μορφή διαρροών και αποδίδεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκαλώντας σεισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Η τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου ήρθε λίγες μέρες μετά τις υποσχέσεις Τσίπρα για «13η σύνταξη» τον Δεκέμβριο και την ωραιοποιημένη εικόνα που παρουσίασε στη ΔΕΘ για το… χαρούμενο οικονομικό κλίμα που θα επικρατεί από την επόμενη χρονιά στη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!