Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Σόκαρε τον Μουτσινά με το σώμα της η Βαλέρια Κουρούπη [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Σόκαρε τον Μουτσινά με το σώμα της η Βαλέρια Κουρούπη [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Σόκαρε τον Μουτσινά με το σώμα της η Βαλέρια Κουρούπη [βίντεο]

«Έχω περάσει και μια εγκυμοσύνη που ήμουν με την κοιλιά τούρλα» έφερε ως αντεπιχείρημα στο Νίκο Μουτσινά η Βαλέρια Κουρούπη όταν τη ρώτησε για το σώμα της. Και πολύ σωστά ο παρουσιαστής της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ της. Θα είχε μια λογική αν βλέπαμε ένα σώμα που να μαρτυρά εγκυμοσύνη.

Όμως η Βαλέρια δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, με την παρουσία της στο Για την Παρέα άφησε πολλά στόματα ανοιχτά, κυρίως δε, του παρουσιαστή. Το φόρεμα της είχε ένα κόψιμο στην περιοχή της κοιλιάς και αποκάλυπτε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Τόσο στο όρθιο όσο και στο καθιστό.

Η Βαλέρια Κουρούπη είπε χάριν αστεϊσμού ότι γεννήθηκε έτσι και μετά εξήγησε ότι κάνει μόνη της πιλάτες και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Ο Νίκος Μουτσινάς και σίγουρα κι οι τηλεθεατές την κοιτούσαν κάπως αποσβολωμένοι. Ίδια ήταν η αντίδραση κι όταν ο παρουσιαστής ανέφερε πόσο χρονών είναι ο γιος της.

Σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μαθαίναμε ότι θα κάνει παιδί με τον σύζυγό της Νίκο Ξυδή. Δε μπορούμε όμως με τίποτα να αποδεχτούμε ότι αυτά τα χρόνια είναι πια 15. 15 ετών γιο έχει η Βαλέρια Κουρούπη και είναι μικρή, ενώ φαίνεται ακόμα μικρότερη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!