Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 5 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ για τον Παναθηναϊκό: Τετραπλός κίνδυνος για αλλεπάλληλα -3!
[Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ για τον Παναθηναϊκό: Τετραπλός κίνδυνος για αλλεπάλληλα -3!

[Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ για τον Παναθηναϊκό: Τετραπλός κίνδυνος για αλλεπάλληλα -3!

Πρώτη τιμωρία για τον ΠΑΟΚ: Τον απέβαλε από το μητρώο της η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων
Δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ!

Με τετραπλή καμπάνα κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, λόγω των προσφυγών Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της προσφυγής του Γενς Βέμερ που οδεύει ολοταχώς προς αφαίρεση τριών βαθμών (-3) για τον Παναθηναϊκό μετά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσής του. Είναι και οι περιπτώσεις των Μάικλ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Χοσέ Τοτσέ, που επίσης εμπεριέχουν ποινή τιμωρίας αφαίρεσης τριών βαθμών (-3) άρα και το ενδεχόμενο υποβιβασμού για το τριφύλλι (γίνεται αυτόματα σε τρία -3).

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η δικηγόρος των παραπάνω παικτών κ. Σουλούκου τόνισε στην εκδίκαση των υποθέσεων ότι «σέβομαι την ιστορία της ομάδας αλλά εάν δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα τότε θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας». Οι αποφάσεις του δικαστηρίου αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και το αργότερο υπολογίζεται σε μία εβδομάδα.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε αναβολή λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνική ποδόσφαιρο και επιπλέον γιατί έχει πληρωθεί ένα σημαντικό ποσό και στους τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Στον Λέτο το χρέος ήταν 151.075 ευρώ και τώρα είναι 50.075, στον Τοτσέ ήταν 43.000 ευρώ και πληρώθηκαν οι 21.000 και στον Εσιέν πληρώθηκε η πρώτη των 73.000 ευρώ και ένα μικρό μέρος της δεύτερης». Τότε πήρε τον λόγο η κ. Άσπα Σουλούκου, δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών και είπε ότι «Σχετικά με τον Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!