Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σκουρλέτης:Πολιτικές εξελίξεις εάν επιβληθούν νέα μέτρα
[Ελεύθερος Τύπος]: Σκουρλέτης:Πολιτικές εξελίξεις εάν επιβληθούν νέα μέτρα

[Ελεύθερος Τύπος]: Σκουρλέτης:Πολιτικές εξελίξεις εάν επιβληθούν νέα μέτρα


«Ας κρατήσουμε ότι έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό,τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα».
«Δεν μπορεί να «σηκώσει» ο κόσμος ούτε η ελληνική οικονομία νέα μέτρα και θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ευελπιστούν όσοι το υποστηρίζουν. Θα «σκάσει» πια η κατάσταση, δεν γίνεται», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης , διευκρινίζοντας πως «αν πέσει πάνω στο τραπέζι πρόταση επιβολής νέων μέτρων, δεν βλέπω τρόπους να την αποδεχτούν αυτή την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτεί η κυβέρνηση καμία πρόταση που θα πέσει «από το κεφάλι» οποιουδήποτε αξιωματούχου».

Σε συνέντευξή του στο ρ/σ του «Alpha», ο υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε την εκτίμηση ότι «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να έχουμε αρνητικές εξελίξεις την τελευταία στιγμή αλλά ας κρατήσουμε ότι έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό,τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών είπε ότι «ο κος Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια εκτίμηση της πολύ κρίσιμης στιγμής που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και το έκανε με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!