Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σκότλαντ Γιάρντ: Ο Μπεν καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
[Ελεύθερος Τύπος]: Σκότλαντ Γιάρντ: Ο Μπεν καταπλακώθηκε από εκσκαφέα

[Ελεύθερος Τύπος]: Σκότλαντ Γιάρντ: Ο Μπεν καταπλακώθηκε από εκσκαφέα

Βρέθηκε αντικείμενο που ανήκε στο μικρό

Προσωπικό αντικείμενο, το οποίο είχε πάνω του ο Μπεν Νίνταμ την ημέρα που εξαφανίστηκε (24 Ιουλίου 1991), βρέθηκε από τη βρετανική Αστυνομία σε χώρο απόθεσης μπαζών στην Κω.

Οι αστυνομικοί έδειξαν το αντικείμενο στη μητέρα του Μπεν, η οποία το αναγνώρισε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι το εύρημα να μεταφέρθηκε στο χωράφι όπου εντοπίστηκε από τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, χειριστή εκσκαφέα. Ο Κ. Μπάρκας, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, εκτελούσε πριν από 25 χρόνια χωματουργικές εργασίες δίπλα από το αγροτόσπιτο που ανακαινιζόταν από την οικογένεια του μικρού Μπεν. Eνα από τα βασικά σενάρια της βρετανικής Αστυνομίας είναι το παιδί να καταπλακώθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Oπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο Κ. Μπάρκας ενδεχομένως μετέφερε μεγάλες ποσότητες χώματος από την περιοχή που γίνονταν οι εργασίες δίπλα από το αγροτόσπιτο, σε χώρο απόθεσης μπαζών που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Στο χώρο αυτό βρέθηκε ανάμεσα σε χώματα το περασμένο Σάββατο το αντικείμενο που ανήκε στο μικρό Μπεν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!