Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σκάφη, μανικετόκουμπα και πούρα: Τα ακριβά γούστα του «λαϊκού» Αλέξη Τσίπρα [εικόνες]
[Ελεύθερος Τύπος]: Σκάφη, μανικετόκουμπα και πούρα: Τα ακριβά γούστα του «λαϊκού» Αλέξη Τσίπρα [εικόνες]

[Ελεύθερος Τύπος]: Σκάφη, μανικετόκουμπα και πούρα: Τα ακριβά γούστα του «λαϊκού» Αλέξη Τσίπρα [εικόνες]

Από τις διακοπές στην Ικαρία και την Τήλο, στα κοστούμια «Γιαννέτος» και τα πολυτελή τριήμερα σε εφοπλιστικά σκάφη. Στα χρόνια της πρωθυπουργίας του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ολική στροφή στις προτιμήσεις και τα γούστα του κρατώντας -τελικά- μόνο την απουσία… γραβάτας.

Συνήθως οι διακοπές του σε μέρη με «λαϊκό-αριστερό» πρόσημο διέρρεαν στοn Τύπο, όπως το Πάσχα όταν πέρασε με την οικογένειά του λίγες μέρες στην Τήλο ή όταν ξεκουράστηκε στον τόπο καταγωγής του, το Αθαμάνιο. Ο,τι αφορούσε, όμως, τις πολυτελείς επιλογές σε βίλα στο Σούνιο και σε γιοτ της οικογένειας Παναγοπούλου, αυτά έγιναν γνωστά μόνο ύστερα από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Τύπου.

Η… γκάφα με το στιλό Mont Blanc

Και ο ξένος Τύπος ασχολήθηκε με το ακριβό στιλό που χρησιμοποίησε τον Απρίλιο του 2015, λίγους μήνες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας του, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. «Τρεις ώρες μιλούσε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star channel στην Αθήνα, ώστε να πείσει τον λαό του για την πολιτική του και να πετύχει τη στήριξή του στις περαιτέρω δύσκολες στιγμές. Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης υπήρξαν πολλά διαφημιστικά διαλείμματα για να πάρει μία ανάσα, να συγκεντρωθεί, αλλά και να καλύψει η ομάδα του μία… γκάφα», σημειώνει η «Bild». Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γκάφα ήταν ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός, ενώ μιλούσε για την κατάσταση που βρίσκεται ο ελληνικός λαός, κρατούσε στα χέρια του ένα στιλό η τιμή του οποίου κυμαίνεται από 290 έως 7.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!