Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Singapore Airlines ενισχύει τα δρομολόγια της προς Ινδονησία και Αυστραλία
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Singapore Airlines ενισχύει τα δρομολόγια της προς Ινδονησία και Αυστραλία

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Singapore Airlines ενισχύει τα δρομολόγια της προς Ινδονησία και Αυστραλία

Νέα πτήση για τη σύνδεση Τζακάρτα και Σίδνεϊ

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου δρομολογίου που θα συνδέει την Τζακάρτα με το Σίδνεϊ, ενώ παράλληλα αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων Σιγκαπούρη–Τζακάρτα, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της στην Ινδονησία και στην Αυστραλία.

Οι νέες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις, θα πραγματοποιούνται από τις 23 Νοεμβρίου 2016 με αεροσκάφη Boeing 777. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται σταδιακά μέσα από τα διάφορα κανάλια διανομής.

Το νέο δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Τζακάρτα-Σίδνεϊ θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη Σιγκαπούρη στις 20:15 με άφιξη στη Τζακάρτα στις 21:00. Στη συνέχεια, η πτήση θα αναχωρεί από Τζακάρτα στις 22:25 και θα φθάνει στο Σίδνεϊ στις 09:30 την επόμενη μέρα. Τα δρομολόγια επιστροφής από Σίδνεϊ θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Θα αναχωρούν από το Σίδνεϊ στις 11:00 και θα φτάνουν στην Τζακάρτα στις 14:35. Στη συνέχεια, θα αναχωρούν από τη Τζακάρτα στις 15:35 και θα φτάνουν στη Σιγκαπούρη στις 18:10.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!