Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Συναγερμός στην Κυπαρισσία για φάκελο με ύποπτη σκόνη [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Συναγερμός στην Κυπαρισσία για φάκελο με ύποπτη σκόνη [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Συναγερμός στην Κυπαρισσία για φάκελο με ύποπτη σκόνη [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κυπαρισσία όταν ένας ιδιοκτήτης χρυσοχοείου άνοιξε έναν ύποπτο φάκελο ο οποίος περιείχε μια περίεργη σκόνη!

Ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου, φοβούμενος ότι ο ύποπτος φάκελος περιέχει… άνθρακα, εγκατέλειψε το κατάστημά του και ειδοποίησε για τη σκόνη τις τοπικές Αρχές.

Στο χρυσοχοείο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», έφτασαν άνδρες της EMAK Πατρών και της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή, και με τη σειρά τους ζήτησαν τη συνδρομή ειδικών της Ομάδας Αντιμετώπισης Ραδιοβιοχημικών Απειλών από την Αθήνα.

Στα εργαστήρια της Αθήνας ο ύποπτος φάκελος

Ο ύποπτος φάκελος με τη σκόνη παρελήφθη από τα ειδικά στελέχη της ομάδας και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια στην Αθήνα, προκειμένου να αναλυθεί το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ύποπτος φάκελος που άνοιξε ο χρυσοχόος περιείχε στο εσωτερικό του έναν δεύτερο, μικρότερο φάκελο. Στον δεύτερο φάκελο υπήρχε και η περίεργη σκόνη, η οποία φέρεται ότι ήταν σκούρου χρώματος.

Ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κανέναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!