Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Συμπληρωματική καταγγελία έκανε ο Ολυμπιακός στον Άρειο Πάγο για τις συμβάσεις της ΕΡΤ
[Ελεύθερος Τύπος]: Συμπληρωματική καταγγελία έκανε ο Ολυμπιακός στον Άρειο Πάγο για τις συμβάσεις της ΕΡΤ

[Ελεύθερος Τύπος]: Συμπληρωματική καταγγελία έκανε ο Ολυμπιακός στον Άρειο Πάγο για τις συμβάσεις της ΕΡΤ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τις τηλεοπτικές συμβάσεις της ΕΡΤ.
Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελεία στον Άρειο Πάγο αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χειρισμών της ΕΡΤ για τη συμφωνία με την Super League 2.

Επίσης, η καταγγελία αφορά και τη σχέση με τις υπόλοιπες αποφάσεις της ΕΡΤ για τα εν λόγω τηλεοπτικά με σκοπό των «ερυθρόλευκων» να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με αφορμή το γεγονός ότι τα χρήματα που προσφέρει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προς τις ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα «υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια της αγοράς. Η υπέρβαση αυτή είναι τέτοια που καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολο εάν μέσω των κυοφορούμενων συμφωνιών καλύπτεται ο καταστατικός σκοπός της ΕΡΤ και εξυπηρετείται το Δημόσιο Συμφέρον».

Στην καταγγελία ο Ολυμπιακός αναφέρει πως «η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν μπορεί να δικαιολογηθεί στο όνομα της διαμόρφωσης του τηλεοπτικού προγράμματος». Οι Πειραιώτες καταγγέλουν πως για την περσινή συμφωνία της ΕΡΤ με τις ομάδες που ήταν άστεγες τηλεοπτικά ουδέποτε «δημοσιοποιήθηκε ποιο ήταν το ύψος του κονδυλίου που καταβλήθηκε την περασμένη σαιζόν σε αυτές τις επτά (7) ομάδες, πώς προέκυψε το ποσόν αυτό, ποιο ήταν το συνολικό κόστος παραγωγής των αγώνων και εάν αυτή έγινε από την ΕΡΤ – ή εάν δεν έγινε από την Ε.Ρ.Τ. γιατί συνέβη αυτό».

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «υπέρβαση της ΕΡΤ στα όρια του διπλασιασμού» σε σχέση με Nova και Cosmote.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!