Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Συγκλονίζει η μαρτύρια Έλληνα φοιτητή – Μιλάει για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο
[Ελεύθερος Τύπος]: Συγκλονίζει η μαρτύρια Έλληνα φοιτητή – Μιλάει για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο

[Ελεύθερος Τύπος]: Συγκλονίζει η μαρτύρια Έλληνα φοιτητή – Μιλάει για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο


Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα φοιτητή Δημήτρη Σιαφαρίκα που έζησε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

«Περίμενα στη στάση στο Πανεπιστήμιο για να πάρω το λεωφορείο. Ξαφνικά άκουσα ουρλιαχτά, φωνές. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όλος ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς ένα σημείο. Ρώτησα «τι συμβαίνει;» και μου είπαν τρέξε».

Ο 25χρονος Δημήτρης Σιαφαρίκας είναι διδακτορικός φοιτητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο και αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν νωρίτερα, όταν ένας Σομαλός ο οποίος έπεσε τελικά νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών επιχείρησε αρχικά να παρασύρει με το αυτοκίνητό του φοιτητές και στη συνέχεια επιτέθηκε με ματσέτα, τραυματίζοντας οκτώ ανθρώπους. Στις πρώτες φωτογραφίες μάλιστα, που μεταδόθηκαν από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία τον αναγνώρισαν οι γονείς του: Ήταν την ώρα που απομακρυνόταν από το σημείο της αιματηρής επίθεσης

Ήρεμος, πια, στην ασφάλεια του γραφείου του, ο κ.Σιαφαρίκας περιγράφει στο protothema.gr τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που ανήρτησε φωτογραφία στο twitter ενημερώνοντας για την παρουσία του ενόπλου στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις. «Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο άρχισαν να ακούγονται οι σειρήνες συναγερμού του πανεπιστημίου και αμέσως μετά ο τόπος γέμισε περιπολικά και ασθενοφόρα», λέει ο κ.Σιαφαρίκας που κάνει δαδακτορικό με υποτροφία έχοντας αντικείμενο του Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με πτυχίο από το Πολυτεχνείο της Ξάνθης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!