Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ρένα Μόρφη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: «Ως Σούλη Ανατολή ανοίγω τα φτερά μου…»
[Ελεύθερος Τύπος]: Ρένα Μόρφη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: «Ως Σούλη Ανατολή  ανοίγω τα φτερά μου…»

[Ελεύθερος Τύπος]: Ρένα Μόρφη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: «Ως Σούλη Ανατολή ανοίγω τα φτερά μου…»


Εναν ακριβώς μήνα μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στο «Σταυρό του Νότου», η Ρένα Μόρφη επιστρέφει δριμύτερη για ένα ακόμα live στο οποίο θα ερμηνεύσει διπλό ρόλο.

Η Ρένα Μόρφη συναντά το alter ego της, τη Σούλη Ανατολή, σε μια βραδιά όπου και οι δύο θα έχουν το ρόλο της απόλυτης πρωταγωνίστριας. Λίγο πριν ανέβει και πάλι στη φιλόξενη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» η Ρένα Μόρφη συστήνει τη Σούλη Ανατολή στους αναγνώστες του «Ε.Τ.» της Κυριακής: «Σούλη Ανατολή είναι ο τίτλος του πρώτου μου προσωπικού δίσκου και κατ’ επέκταση η περσόνα που έχω υιοθετήσει για την παρουσίασή του στις ζωντανές μου εμφανίσεις. Εκτός απ’ αυτό, Σούλη Ανατολή είναι και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου, Κερασία Κουτσελίνη, όταν ασχολήθηκε με το τραγούδι στον Βόλο τη δεκαετία του ’50. Είναι ένα εύηχο όνομα και τίτλος που σε ταξιδεύει στο άκουσμά του σε διάφορα μέρη και εποχές, όπως ακριβώς και το ομώνυμο άλμπουμ.

Πρωταγωνίστρια στη σκηνή αυτή τη φορά. Ποια η διαφορά σε σχέση με άλλες εμφανίσεις με τους Imam;

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα, κυρίως μέσα στο μυαλό μου και όχι στην πράξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!