Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ραχήλ Μακρή: Στην Ευρώπη θα ήμουν πετυχημένη πολιτικός [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Ραχήλ Μακρή: Στην Ευρώπη θα ήμουν πετυχημένη πολιτικός [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Ραχήλ Μακρή: Στην Ευρώπη θα ήμουν πετυχημένη πολιτικός [βίντεο]

Στον Κεν Αλεξανδράτο και την εκπομπή «Celebrity Life Game» μίλησε  η Ραχήλ Μακρή, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. Αρχικά  αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με την πολιτική και το όραμα που έχει για το «Μέτωπο νίκης».

Η ίδια παραδέχεται πως η ξένη κουλτούρα που διαθέτει οφείλεται στο από πολύ μικρή διψούσε για γνώση προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντές της. Μάλιστα δεν κρύβει πως οι άνθρωποι του εξωτερικού θα αναγνώριζαν τις πολιτικές της ικανότητες.

«Νομίζω ότι στο εξωτερικό θα είχα πετύχει ως πολιτικός. Εδώ είμαι μια αποτυχημένη πολιτικός , γιατί εδώ δεν αποδέχονται τέτοιους πολιτικούς. Εδώ είναι μια ακραία συντηρητική κοινωνία που δεν αποδέχεται τίποτα άλλο παρά την κομματικοποίηση και την ένταξη σε μαντριά κομματικά», δήλωσε.

Όσο για το λόγο που δεν έχει βγει προς τα έξω η ανθρώπινη πλευρά της αυτό θεωρεί πως οφείλεται στα εγχώρια ΜΜΕ. Με αφολπιστική ειλικρίνεια παραδέχεται πως όσο καιρό ήταν βουλευτής δεν έδινε όσο χρόνο έπρεπε στα παιδιά της, προκειμένου να ασχολείται με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το χρήμα για εκείνη δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ενώ από το Λύκειο κιόλας άρχισε να δουλεύει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!