Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες
[Ελεύθερος Τύπος]: Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες

[Ελεύθερος Τύπος]: Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες

Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για σέλφι.

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη , πολύ ηλιόλουστη ημέρα για τη Δημοκρατία μας. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πριν λίγη ώρα ψήφισε για τις Αυτοδιοικητικές και Κοινοτικές εκλογές.

Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα για να κάνει δηλώσεις για το πολιτικό τους διακύβευμα, αφού πρόσθεσε στις δηλώσεις του » Θα τα πούμε το βράδυ, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία νέα, φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!