Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη [βίντεο]

O Γιάνης Βαρουφάκης και η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσαν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι η Πέπη Ρηγοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Περιλαμβάνονται επίσης η Νένα Βενετσάνου, ο Γιώργος Μανιώτης, ο Τάκης Μίχας, η Λίτσα Αλεξάκη, ενώ ο έκπληξη αποτελεί η τελευταία θέση του ψηφοδελτίου.

Την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μέρα25 κατέλαβε ο γνωστός Κρητικός μουσικός Ψαραντώνης.

«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε στο cretapost.gr, ο κ. Ψαραντώνης ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο.

«Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», ανέφερε.

Τα υπόλοιπα έξι ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και δύο επιπλέον πρόσωπα που θα ριχτούν στη “μάχη” της Αττικής: ο Κρίττων Αρσένης και ο Στάθης Σταυρόπουλος.

Όπως αναφέρει το ΜέΡΑ25, πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο των Γραμμάτων, της Τέχνης, και των αγώνων για δικαιοσύνη στην Ελλάδα και στον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!