Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τα πρώτα ονόματα του μητρώου στελεχών της ΝΔ – Εγγεγραμμένος και ο γιος του Γιάννου Παπαντωνίου
[Ελεύθερος Τύπος]: Τα πρώτα ονόματα του μητρώου στελεχών της ΝΔ – Εγγεγραμμένος και ο γιος του Γιάννου Παπαντωνίου

[Ελεύθερος Τύπος]: Τα πρώτα ονόματα του μητρώου στελεχών της ΝΔ – Εγγεγραμμένος και ο γιος του Γιάννου Παπαντωνίου


Πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πλην όμως επιτυχημένα στον τομέα δραστηριοποίησής τους περιλαμβάνονται στα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπεύθυνη για το «τρέξιμό» του είναι η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 1300, με 400 άτομα να περνούν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης. Από εκεί και πέρα και με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συνεντεύξεων που, μεταξύ άλλων διενήργησαν και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, αποκρυσταλλώνεται σταδιακά η πρώτη λίστα ανθρώπων που επελέγησαν. Είναι σαφές, πάντως, πως η ανάδειξη μέσω του Μητρώου Στελεχών δεν είναι νομοτελειακό πως οδηγεί και σε θέση στο ψηφοδέλτιο, μιας και αρκετά από αυτά τα στελέχη θα μπορούσαν να προσφέρουν από κάποια θέση στην κρατική μηχανή, σε περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Αν, πάντως, στο Μητρώο υπάρχει μια μικρή έκπληξη, αυτή είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση. Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ. Εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!