Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Προσοχή: Οδηγίες του ΟΑΣΑ σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Προσοχή: Οδηγίες του ΟΑΣΑ σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Προσοχή: Οδηγίες του ΟΑΣΑ σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο [βίντεο]

Τέσσερις μαθητές ανάμεσα στις 10 προσαχθέντες για το ξύλο σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη
Πρόγνωση καιρού: Ερχεται η πρώτη θερμή εισβολή

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχουν μπει πλέον οι Έλληνες και για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία ειδικοί του ΟΑΣΑ δίνουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές, ενώ προβάλουν και σχετικό βίντεο.

Κάθε επιβάτης και όχι μόνο ο συχνός χρήστης των ΜΜΜ μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card, η οποία μπορεί να φορτιστεί με κόμιστρο από το διαδίκτυο ή και το κινητό τηλέφωνο. Άρα, όποιος έχει στην κατοχή του προσωποποιημένη κάρτα, δεν χρειάζεται να πάει σε εκδοτήριο ή αυτόματο μηχάνημα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν επιθυμείτε προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card, καλό είναι να επαναφορτίζετε και επαναχρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH.ENA Ticket ή και την ανώνυμη ηλεκτρονική κάρτα ATH.ENA Card, αγοράζοντας εισιτήρια με πολλαπλές διαδρομές (10 + 1, 5 + 0, διπλό μετ΄ επιστροφής). Ουσιαστικά, εάν έχετε την δυνατότητα, να μην αγοράζετε τα μεμονωμένα εισιτήρια των 1,40 ευρώ, αλλά πακέτα εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, υπάρχουν περισσότερα από 1.000 περίπτερα και καταστήματα ψιλικών που πουλάνε πακέτα εισιτηρίων, άρα υπάρχει εναλλακτική για την αγορά εισιτηρίων, πέρα από τους σταθμούς.

Δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου, όπως άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές και μαθητές καλό θα ήταν να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα. Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα εκδοτήρια, αλλά μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους από τα αυτόματα μηχανήματα, το διαδίκτυο και το κινητό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!