Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Προκαλεί η ΠΟΕΔΗΝ και πανηγυρίζει για την μη αξιολόγηση στο Δημόσιο
[Ελεύθερος Τύπος]: Προκαλεί η ΠΟΕΔΗΝ και πανηγυρίζει για την μη αξιολόγηση στο Δημόσιο

[Ελεύθερος Τύπος]: Προκαλεί η ΠΟΕΔΗΝ και πανηγυρίζει για την μη αξιολόγηση στο Δημόσιο

Η δέσμευση της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ολγας Γεροβασίλη, ότι δεν θα κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες εις βάρος των απείθαρχων υπαλλήλων είναι ανάμεσα στις παραμέτρους που οδήγησαν στην ολοκληρωτική αποτυχία του μέτρου της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, με συνέπεια πολλοί εργαζόμενοι να… πανηγυρίζουν που υπήρξαν ανυπάκουοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «πανηγυρίζει» ότι το ποσοστό αποχής από την αξιολόγηση έφτασε το… 98% και είναι το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής.

Μεγάλη άρνηση συμμετοχής στην αξιολόγηση έδειξαν και η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ – ΟΤΑ, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι η αποχή τους έφτασε το 80%, ωστόσο σύμφωνα με στελέχη της δημόσιας διοίκησης το ποσοστό ήταν στο 70%.
Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι κανείς εργαζόμενος δεν επιθυμεί να αξιολογηθεί από τον Παύλο Πολάκη, κάνοντας λόγο για αναξιοκρατία, τη στιγμή που, όπως λέει, «για την κατάληψη του κράτους από τον κ. Πολάκη καρατομήθηκαν έως σήμερα 800 προϊστάμενοι οργανικών μονάδων στα νοσοκομεία».

Ωστόσο, όλη αυτή η άρνηση είχε ως αποτέλεσμα το μέτρο της αξιολόγησης να καταλήξει σε καθολική αποτυχία και η κυβέρνηση να έρθει αντιμέτωπη με αυτά για τα οποία κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία όταν ήταν εκείνη κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!