Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Προφυλακιστέος κρίθηκε για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Μαρτίνης
[Ελεύθερος Τύπος]: Προφυλακιστέος κρίθηκε για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Μαρτίνης

[Ελεύθερος Τύπος]: Προφυλακιστέος κρίθηκε για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Μαρτίνης


Για δεύτερη φορά προφυλακίστηκε ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης.

Ο Μαρτίνης, που βρίσκεται εδώ και έξι μήνες στη φυλακή κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απολογήθηκε σήμερα για τα νοσήλια που φέρεται να «χάριζε» το Νοσοκομείο επί προεδρίας του σε «επώνυμους» ασθενείς.

Ο Α. Μαρτίνης έδωσε εξηγήσεις στον ανακριτή Ν. Τσιρώνη, για το αδίκημα της απιστίας συνοδευόμενος από τους νέους συνηγόρους του Θεόδωρο Μαντά και Αδαμαντία Αγγελέτου η οποία είχε εμπλακεί ως κατηγορούμενη στο κύκλωμα που δρούσε μέσα από τις φυλακές με κεντρικό πρόσωπο τον Παναγιώτη Βλαστό. Ένα κύκλωμα που είχε αποκαλύψει η εξαδέλφη του βαρυποινίτη, Λίτσα Βλαστού.

Αν και ο Α. Μαρτίνης αρνήθηκε την κατηγορία, ανακριτής και εισαγγελέας που δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του, του έκαναν ως «δώρο» ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, μια ακόμη προφυλάκιση.

Αρνείται ο Ανδρέας Μαρτίνης

Η δικογραφία για αυτή την υπόθεση σχηματίστηκε μετά τον διαχειριστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν την περίοδο 2007-2010 από την ελεγκτική εταιρεία Grant Thornton. Στο πόρισμά της καταγράφηκαν 8.106 περιπτώσεις δωρεάν νοσηλείας με το κόστος να ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ. Από αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 51 αφορούσαν πρόσωπα με οικονομική και κοινωνική επιφάνεια που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις προκαλώντας ζημία στο νοσοκομείο ύψους 1,75 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!