Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Πρέπει να ντρέπεται η μητέρα του Μπεν» – Ξεσπά ο γιος του Ντίνου Μπάρκα
[Ελεύθερος Τύπος]: «Πρέπει να ντρέπεται η μητέρα του Μπεν» – Ξεσπά ο γιος του Ντίνου Μπάρκα

[Ελεύθερος Τύπος]: «Πρέπει να ντρέπεται η μητέρα του Μπεν» – Ξεσπά ο γιος του Ντίνου Μπάρκα

«δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον πατέρα μου»

Η υπόθεση του μικρού Μπεν τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην επικαιρότητα με αστυνομία να πιστεύει ότι το άτυχο αγόρι καταπλακώθηκε εκσκαφέα που χειριζόταν Ντίνος Μπάρκας.

Μια ημέρα μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και τις δηλώσεις της Κέρι Νίνταμ, η οποία είπε: «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Ντίνος Μπάρκας», ο γιος του χειριστή εκσκαφέα, Βαλάντης Μπάρκας, ξέσπασε σε συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail. Ο άντρας εμφανίστηκε οργισμένος, καθώς υποστηρίζει πως χαρακτηρίζουν τον πατέρα του δολοφόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη.

Ο Ντίνος Μπάρκας

Ο Βαλάντης Μπάρκας, σχολίασε πως η οικογένεια του συνεργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια με τους ερευνητές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ενώ ξέσπασε, δηλώνοντας: «Η Κέρι Νίνταμ θα έπρεπε να ντρέπεται. Είμαστε πάρα πολύ ταραγμένοι από αυτά που δήλωσε σχετικά με τον πατέρα μου, ότι δηλαδή θα πρέπει να καίγεται στην κόλαση».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ο πατέρας μου κατηγορείται πως σκότωσε ένα μικρό παιδί και η φωτογραφία του έχει δημοσιευτεί παντού, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!