Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Πώς το Μαξίμου πήγε να εκμεταλλευτεί την παρεξήγηση καλλιτεχνών-Μητσοτάκη
[Ελεύθερος Τύπος]: Πώς το Μαξίμου πήγε να εκμεταλλευτεί την παρεξήγηση καλλιτεχνών-Μητσοτάκη

[Ελεύθερος Τύπος]: Πώς το Μαξίμου πήγε να εκμεταλλευτεί την παρεξήγηση καλλιτεχνών-Μητσοτάκη

Την παρεξήγηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους καλλιτέχνες δημιουργούς, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το Μέγαρο Μαξίμου, παρά την διευκρινιστική επιστολή που έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κυβερνητικό επιτελείο με non paper που εξέδωσε κάνει λόγο για «προσπάθεια εκμετάλλευσης» όσον αφορά στην δημιουργία προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει πως είναι λαοφιλής, δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους για ένα προεκλογικό σποτ», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα συνεχίζει λέγοντας πως «το χειρότερο όμως, είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση έχει δώσει μάχη για τη διαλεύκανση του διαχρονικού σκανδάλου της ΑΕΠΙ, το οποίο οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν να γιγαντωθεί, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει για άλλη μία φορά την ταύτισή του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ζητώντας οι επιχειρηματίες αντί να τηρήσουν το θεσμικό πλαίσιο για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, να καταβάλλουν απλά «ένα συμβολικό ποσό για το ελληνικό τραγούδι».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη δημοσίευση από τη ΝΔ του βίντεο από τη συνάντηση Μητσοτάκη με τους καλλιτέχνες το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξαν αντιδράσεις. «Η συζήτησή μας με τον κο Μητσοτάκη, όπως και με τους άλλους αρχηγούς κομμάτων που συναντήσαμε ή θα συναντήσουμε, είχε σκοπό τη στήριξη από όλα τα κόμματα στην ΕΥΕΔ μέχρι να προχωρήσουμε στο καινούργιο, καθώς και άλλα αιτήματα ζωτικά για τους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!