Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Με πήραν τηλέφωνο από όλα τα ΚΑΠΗ»: Ο συνταξιούχος που δικαιώθηκε για τα αναδρομικά μιλά στον Ελεύθερο Τύπο
[Ελεύθερος Τύπος]: «Με πήραν τηλέφωνο από όλα τα ΚΑΠΗ»: Ο συνταξιούχος που δικαιώθηκε για τα αναδρομικά μιλά στον Ελεύθερο Τύπο

[Ελεύθερος Τύπος]: «Με πήραν τηλέφωνο από όλα τα ΚΑΠΗ»: Ο συνταξιούχος που δικαιώθηκε για τα αναδρομικά μιλά στον Ελεύθερο Τύπο

Έχει εξελιχθεί σε «εφιάλτη» του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μετά την απόφαση του Μονοµελούς ∆ιοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έκρινε ότι ο ΕΦΚΑ και το Ενιαίο Ταµείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών οφείλουν να του επιστρέψουν περισσότερα από 11.000 ευρώ από την κατάργηση των ∆ώρων στις συντάξεις, ο 70χρονος Οδυσσέας Τσολογιάννης θα πρέπει -λογικά- να έχει στοιχειώσει τα όνειρα της ηγεσίας του υπουργείου.

Ο συνταξιούχος µε το εκρηκτικό ταµπεραµέντο ζει στη Σουρωτή, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Καλεί σε γενικό… ξεσηκωµό τους συνταξιούχους όλης της χώρας να κινηθούν δικαστικά, διεκδικώντας τα χρήµατα που έχασαν από την κατάργηση του ∆ώρου.

«Μετά τη δηµοσιότητα που έλαβε η υπόθεσή µου, µε πήραν σχεδόν όλα τα… ΚΑΠΗ της χώρας και ζητούσαν πληροφορίες. Εγώ τους συνέστησα να ξεκινήσουν τον αγώνα και κάποια στιγµή θα δικαιωθούν», είπε στον «Ε.Τ.»

Who is Who

Γεννήθηκε το 1948 στον Κολινδρό Πιερίας και µε νόηµα δηλώνει «βέρος Μακεδόνας». Μετά από µερικά χρόνια η οικογένειά του µετακόµισε στη Θεσσαλονίκη και ως έφηβος βρέθηκε να πουλάει… γραβάτες στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριµένα στην Εγνατία οδό.

Σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήµιο της Αθήνας και υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωµατικός στον Ελληνικό Στρατό για δύο χρόνια. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε περιστασιακά σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ βρέθηκε να κόβει εισιτήρια στις πύλες της ∆ιεθνούς Εκθέσεως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!