Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Παρέμβαση Κοντονή επειδή η Δικαιοσύνη είπε «όχι» στην Ηριάννα
[Ελεύθερος Τύπος]: Παρέμβαση Κοντονή επειδή η Δικαιοσύνη είπε «όχι» στην Ηριάννα

[Ελεύθερος Τύπος]: Παρέμβαση Κοντονή επειδή η Δικαιοσύνη είπε «όχι» στην Ηριάννα

Για άλλη μια φορά ο Σταύρος Κοντονής δεν διστάζει να επιτεθεί στη Δικαιοσύνη κάνοντας ωμή παρέμβαση στο έργο και στις αποφάσεις της έχοντας και… συμπαραστάτες. Αιτία ήταν η απόφαση των δικαστών για την υπόθεση της Ηριάννας την οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε ως δυσάρεστη έκπληξη.

Έσπευσε, ωστόσο, να καταδικάσει τις βιαιοπραγίες κατά των μελών του δικαστηρίου από αγνώστους μετά την έκδοση της απόφασης λέγοντας πως «και οι δικαστές άνθρωποι είναι και ως άνθρωποι κάνουν λάθη…».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν ερωτήθηκε, αλλά αυτοβούλως ζήτησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα, λέγοντας αρχικά πως «η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών αποτέλεσε για εμάς μια δυσάρεστη έκπληξη, γιατί η στάση της αιτούσας -της κοπέλας που έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη- καθ’ όλο το χρόνο υποδικίας της ήταν απολύτως υποδειγματική, καθώς τήρησε όλα τα καταναγκαστικά δικονομικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί».

«Οι πολίτες ζητούν ίσα μέτρα και σταθμά. Είναι περίεργο ότι ορισμένοι που καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές για εμπορία ναρκωτικών έχουν δικαίωμα αναστολής μέχρι την εκδίκαση, ενώ άλλοι, όπως η συγκεκριμένη δεν μπόρεσε να πάρει το ευεργέτημα ούτε από το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ούτε από αυτό που συνεδρίασε σήμερα» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Κοντονής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!