Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Παππάς: Είμαι ανοιχτός για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια
[Ελεύθερος Τύπος]: Παππάς: Είμαι ανοιχτός για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια

[Ελεύθερος Τύπος]: Παππάς: Είμαι ανοιχτός για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια


Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, πολύ δε περισσότερο μετά την απόφαση του ΣτΕ και την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας από τον Νίκο Παππά.

Ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, λίγες ώρες μετά το νέο «ναυάγιο» για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, τόνισε πως «εμείς έχουμε μία σταθερή προσήλωση στην ανάγκη της συγκρότησης του ΕΣΡ. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε με όρους συναίνεσης και δυστυχώς, η ΝΔ είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει». Όσον αφορά για το φλέγον θέμα της τροπολογίας και της κρίσης του ΣτΕ, δήλωσε ότι αν κριθεί αντισυνταγματική, θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό πεδίο.

Σε ερώτηση για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ΕΣΡ, με δεδομένο ότι τα πρόσωπα δεν τύγχαναν κοινής αποδοχής, δήλωσε πως «εμείς παραλάβαμε ένα ΕΣΡ που την προηγούμενη περίοδο είχε συζητηθεί αν θα συμπληρωνόταν ή όχι. Το Νομικό Συμβούλιο απάντησε ότι από τις 16/11 και μετά, το ΕΣΡ δεν θα είχε νομική ισχύ. Έπρεπε να τηρήσουμε το νόμο και να πάμε σε νόμιμη συγκρότηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!