Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Opel Επιστρέφει στη Ρωσία με τοπική παραγωγή
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Opel Επιστρέφει στη Ρωσία με τοπική παραγωγή

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Opel Επιστρέφει στη Ρωσία με τοπική παραγωγή

Η Opel θα επανέλθει στη Ρωσική αγορά από εφέτος. Αρχικά θα διαθέσει στην αγορά της Ρωσίας τρία μοντέλα, μέσω επιλεγμένων τοπικών διανομέων: το Grandland X (παράγεται στο Eisenach) και τα νέα Zafira Life και Vivaro (Ρωσικής παραγωγής). Η επιβατική έκδοση και το όχημα μεταφορών για την τοπική αγορά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Groupe PSA στην Kaluga.

«Η σημαντική αύξηση των κερδοφόρων εξαγωγών μας είναι από τους βασικούς πυλώνες του στρατηγικού μας σχεδίου PACE!. Σημειώνουμε αισθητή πρόοδο σε αυτό τον τομέα» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller. «Η Ρωσία είναι μία μεγάλη, στρατηγικά σημαντική και ελκυστική αγορά με πολλές δυνατότητες. Η Opel, μία Γερμανική μάρκα με μακροχρόνια παράδοση και άριστη φήμη στη χώρα, θα επωφεληθεί από αυτό. Η άμεση δυνατότητα τοπικής παραγωγής δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σημαντική είναι για την Opel η ένταξή της στο Groupe PSA.»

Ο Yannick Bézard, Executive Vice President & Operational Director Ευρασίας του Groupe PSA, δήλωσε: «Το λανσάρισμα μιας νέας μάρκας στη Ρωσική αγορά θα επιτρέψει στο Groupe PSA να ενισχύσει την παρουσία του στην περιοχή της Ευρασίας, να επεκτείνει την παροχή προϊόντων για τους υπάρχοντες πελάτες και να κερδίσει νέους.

Συμπεριλαμβανομένου του λανσαρίσματος της Opel στη Ουκρανία πέρυσι, προσβλέπουμε στον τριπλασιασμό του όγκου πωλήσεων του Groupe PSA στην ευρύτερη περιοχή μέχρι το 2021, στο πλαίσιο μίας επικερδούς δραστηριότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!