Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 7 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ομολογία του πατέρα του Παππά για τον κομματικό διορισμό στον ΟΑΣΘ
[Ελεύθερος Τύπος]: Ομολογία του πατέρα του Παππά για τον κομματικό διορισμό στον ΟΑΣΘ

[Ελεύθερος Τύπος]: Ομολογία του πατέρα του Παππά για τον κομματικό διορισμό στον ΟΑΣΘ

Με ύφος που παρέπεμπε στον… Μωάμεθ τον Πορθητή, ο Χρήστος Σπίρτζης πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα των γραφείων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Τον συνόδευαν τα μέλη της διοίκησης του κρατικού πια Οργανισμού και φυσικά ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. και πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Παππάς.

Στην πολυτελή αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, τους περίμεναν τα μέλη του παλιού πλέον Δ.Σ. και ο τέως πρόεδρος Χρήστος Στεφανίδης. Το κλίμα ήταν τόσο παγωμένο που λίγο έλειψε οι παρευρισκόμενοι να ζητήσουν να κλείσουν τα κλιματιστικά. Μετά τα μάλλον αμήχανα χαμόγελα, το κλίμα άλλαξε…

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα καθώς ο κ. Στεφανίδης πήρε το λόγο και κατακεραύνωσε τον υπουργό και τη συνοδεία του. Καταρχήν, τον καλωσόρισε στον ΟΑΣΘ, τα γραφεία του οποίου επισκεπτόταν για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια που είναι υπουργός. Και συνέχισε καταγγέλλοντας τρεις ενέργειες του κ. Σπίρτζη λέγοντας: «Η πρώτη είναι ο διορισμός προέδρου και Δ.Σ. με βάση την κομματική επετηρίδα. Επέλεξε στελέχη με κριτήρια όχι τη γνώση αλλά τις συγγενικές σχέσεις και την αφοσίωση στο κόμμα. Η δεύτερη είναι ότι, ενώ ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι το κράτος δεν οφείλει στον ΟΑΣΘ ποσά λόγω διαφοράς ΦΠΑ, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το κράτος αναγνωρίζει την οφειλή και θα δώσει τις επόμενες ημέρες έντεκα εκατομμύρια ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!