Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ολικό «λίφτινγκ» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Δείτε πως θα μοιάζει
[Ελεύθερος Τύπος]: Ολικό «λίφτινγκ» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Δείτε πως θα μοιάζει

[Ελεύθερος Τύπος]: Ολικό «λίφτινγκ» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Δείτε πως θα μοιάζει

Θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) η Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται.

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου, βάσει των σχεδίων που παρουσίασε η Fraport, θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί, ενώ θα πραγματοποιηθεί αναδιάπλαση των εμπορικών χώρων.

Η Fraport προχωρά, επίσης, σε σύναψη νέων συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποσκοπώντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην αύξηση της συνολικής τουριστικής αγοράς.

Δίνοντας έμφαση στην άνεση, στην ασφάλεια και στη λειτουργικότητα, η εταιρεία αναμένει αύξηση της τάξης του 48% στον αριθμό των επιβατών στο «Μακεδονία» μέχρι το 2026.

Η Fraport Greece θα προχωρήσει στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών υποδομών του αεροδρομίου, καθώς και σε έργα με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, που θα βασίζεται στις ανάγκες των επιβατών.

Οι βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αύξηση τόσο της χωρητικότητας του αεροδρομίου όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τη Fraport:

– 47% αύξηση των σταθμών Check-in,

– 75% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών,

– 50% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών και διπλασιασμό των ζωνών ασφαλείας του αεροδρομίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!