Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Nissan εγκαινιάζει το καινούργιο Στούντιο Σχεδιασμού «The Box» στην Λατινική Αμερική
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Nissan εγκαινιάζει το καινούργιο Στούντιο Σχεδιασμού «The Box» στην Λατινική Αμερική

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Nissan εγκαινιάζει το καινούργιο Στούντιο Σχεδιασμού «The Box» στην Λατινική Αμερική

Η Nissan εγκαινίασε με κάθε επισημότητα το ολοκαίνουριο στούντιο σχεδιασμού της στην Λατινική Αμερική, γνωστό ως «The Box», στο Σάο Πάολο.

Το νέο στούντιο θα αποτελέσει ένα δημιουργικό εργαστήριο για το σχεδιασμό μελλοντικών λύσεων κινητικότητας. Με μότο το “Disruption through Fusion”, η αποστολή του είναι να συγχωνεύσει και να “μεταφράσει” τις Λατινοαμερικανικές και Ιαπωνικές κουλτούρες, καθώς αναπτύσσει νέα έργα της Nissan που στοχεύουν τόσο στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, όσο και στις παγκόσμιες αγορές.

«Το The Box είναι ένα βασικό ορόσημο που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο παγκόσμιο μέλλον», δήλωσε ο John Sahs, επικεφαλής σχεδιαστής της Nissan για τη Λατινική Αμερική.

«Σχεδιάζουμε την κινητικότητα από μια ευρύτερη προοπτική που ξεπερνά τα αυτοκίνητα. Η Nissan αναπτύσσει νέες τεχνολογίες παγκοσμίως, οι οποίες μετασχηματίζουν παράλληλα το σχεδιασμό και τη μορφή των μοντέλων μας. θα εργαστούμε και θα σκεφτόμαστε μέσα στο The Box για να δημιουργήσουμε θετικές και ρηξικέλευθες αλλαγές έξω από τα καθιερωμένα.»

Για να ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων στην εργασία, το στούντιο υιοθετεί ένα ανοιχτό σχήμα, συμπεριλαμβανομένου ενός σαλονιού και μια ζώνης C (creative zone), όπου όλη η ομάδα συνεργάζεται. Το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού χώρου δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές του στούντιο, όπως οι σκάλες και η τράπεζα συνεδριάσεων.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει επίσης αναπτυχθεί προσεκτικά για να εμπνεύσει, διαθέτοντας έναν Ιαπωνικό κήπο Zen και ένα engawa, μια λωρίδα δαπέδου που μοιάζει με μια βεράντα, προκειμένου να συνδέσει τον χώρο με την φύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!