Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Νέα υβριδική έκδοση για το Honda CR-V
[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα υβριδική έκδοση για το Honda CR-V

[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα υβριδική έκδοση για το Honda CR-V

Το νέο Honda CR-V Hybrid είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας 2 εκδόσεις με προτεινόμενες λιανικές τιμές από 44.650€ για το μπροστοκίνητο και από 47.650€ για το τετρακίνητο μοντέλο.

Το υβριδικό σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Multi Mode Drive technology (i-MMD) συνδυάζοντας 2 ηλεκτροκινητήρες μαζί με έναν βενζινοκινητήρα και κιβώτιο μιας σχέσης για υψηλά επίπεδα αθόρυβης λειτουργίας, απόκρισης και απόδοσης. Η τεχνολογία i-MMD ονομάζεται έτσι, επειδή επιλέγει αυτόματα μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης με στόχο τη βέλτιστη απόδοση. Τα προγράμματα είναι το EV Drive, όπου η μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει άμεση ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα, το Hybrid Drive, όπου ο βενζινοκινητήρας παρέχει ισχύ σε ένα μοτέρ / γεννήτρια, που με τη σειρά του παρέχει ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα κίνησης και τέλος το Engine Drive στο οποίο ο βενζινοκινητήρας συνδέεται άμεσα με τους τροχούς μέσω ενός συμπλέκτη κλειδώματος.

Το CR-V Hybrid εφοδιάζεται με ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα με απόδοση 140 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα με ροπή 315 Nm. Ο συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα – βενζινοκινητήρα επιταχύνει το CR-V από στάση στα 100 km/h σε 8,8 δευτερόλεπτα στην FWD έκδοση, και –παραδόξως- σε 9,2 δευτερόλεπτα στο τετρακίνητο μοντέλο.

Το CR-V διαθέτει ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, με φαρδύτερους θόλους τροχών, πιο έντονες καμπύλες στο καπό, καθώς και το νέο «πρόσωπο» της Honda με ένα χαρακτηριστικό γραφικό στους προβολείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!