Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης προσπέρασε τον τοξικό Τσίπρα και συνομίλησε με τον Τσακαλώτο
[Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης προσπέρασε τον τοξικό Τσίπρα και συνομίλησε με τον Τσακαλώτο

[Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης προσπέρασε τον τοξικό Τσίπρα και συνομίλησε με τον Τσακαλώτο

Στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει σήμερα να συνομιλήσει επί της ουσίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στάθηκαν τα στελέχη της ΝΔ αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή.

Επίσης καυτηριάστηκε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ο μοναδικός πρωθυπουργός που αποκάλεσε «κύριο» τον αρχιεκτελεστή της 17 Ν Δημήτρη Κουφοντίνα επιβεβαιώνοντας ότι για εκείνον ο Κουφοντίνας είναι ένας απλός κρατούμενος και όχι ο καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών.

Αναλυτικά τα στελέχη της ΝΔ σημείωναν:

«Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να συνομιλήσει επί της ουσίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όχι με τον Αλέξη Τσίπρα. Αναφέρθηκε ονομαστικά στον κ. Τσακαλώτο αρκετές φορές γιατί ακούγοντας τη δική του τοποθέτηση αναγνώρισε ότι με τον υπουργό Οικονομικών μπορεί να γίνει μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Έστειλε έτσι ένα σαφές μήνυμα ότι η ένταση και η τοξικότητα στον δημόσιο διάλογο προκαλείται αποκλειστικά από τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο προσπέρασε ως πολιτικό που τον έχουν ξεπεράσει και οι πολίτες και η εποχή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέλεξε να μην του απαντήσει καν, καθώς ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του έθεσε.

Είναι μάλλον η πρώτη φορά στη βουλή που ο αμετανόητος δολοφόνος Κουφοντίνας αποκαλείται από πρωθυπουργό ως «κύριος Κουφοντίνας». Εν τη ρίμη του λόγου του ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι για εκείνον ο Κουφοντίνας είναι ένας απλός κρατούμενος και όχι ο καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!