Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Νάσος Ηλιόπουλος: Ως δήμαρχος Αθηναίων θα οργάνωνα συναυλία Black Metal
[Ελεύθερος Τύπος]: Νάσος Ηλιόπουλος: Ως δήμαρχος Αθηναίων θα οργάνωνα συναυλία Black Metal

[Ελεύθερος Τύπος]: Νάσος Ηλιόπουλος: Ως δήμαρχος Αθηναίων θα οργάνωνα συναυλία Black Metal

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη θέση του για την επιβολή ορίου στη βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb) με στόχο τη συγκράτηση των ενοικίων, στην ανάγκη για εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανακύκλωση και καθώς και εξέφρασε με σαφήνεια την άποψη του πως «ο δήμος πρέπει να μπει μπροστά σε δημοκρατικές διεκδικήσεις όπως ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια».

Στον απόηχο της ακύρωσης της συναυλίας του συγκροτήματος Rotting Christ στην Πάτρα, ερωτηθείς αν ως δήμαρχος Αθηναίων θα οργάνωνε σε δημοτικό χώρο συναυλία των Rotting Christ ή άλλου συγκροτήματος Black Metal, απάντησε ότι: «Ο δήμος δεν πρέπει να μπαίνει σε ζητήματα καλλιτεχνικής έκφρασης και να έχει γνώμη, λέγοντας δίνω το οκ σε αυτόν και στον άλλον όχι. Η καλλιτεχνική δημιουργία πρέπει να είναι απόλυτα ελεύθερη. Οπότε η απάντηση είναι σίγουρα ναι».

Για το ζήτημα της καθαριότητας στον Δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε στον σχετικό προϋπολογισμό του 2018, σημειώνοντας ότι «ο δήμος Αθηναίων απορρόφησε στην καθαριότητα λιγότερο από το 40% των διαθέσιμων χρημάτων». Όπως υπογράμμισε «η μη απορρόφηση του προϋπολογισμού έφερε καθυστερήσεις στην προμήθεια νέων κάδων καθώς και στην προμήθεια υλικών που χρειάζεται η Υπηρεσία Καθαριότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!