Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: H Ν.Δ. κατέθεσε τροπολογία για πάγωμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας
[Ελεύθερος Τύπος]: H Ν.Δ. κατέθεσε τροπολογία για πάγωμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

[Ελεύθερος Τύπος]: H Ν.Δ. κατέθεσε τροπολογία για πάγωμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συγκροτημένο κυβερνητικό σχέδιο απέναντι στον πανικό του Μεγάρου Μαξίμου αντιπροτείνουν από τη Ν.Δ., με τα στελέχη της οδού Πειραιώς να εκτιμούν ότι η πτωτική πορεία της κυβέρνησης έχει αρχίσει εδώ και καιρό, καθώς τα φαινόμενα διάλυσης και έλλειψης συντονισμού συνεχώς αυξάνονται. Στον αντίποδα, όπως σημειώνουν από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ν.Δ. έχει μπει σε κυβερνητική πορεία, με συγκροτημένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Στη λογική αυτή, η οδός Πειραιώς, καλύπτοντας υπεύθυνα, για άλλη μια φορά, όπως τόνιζαν τα γαλάζια στελέχη την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε, κατέθεσε για ψήφιση στη Βουλή τροπολογία για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η τροπολογία προβλέπει ότι αναστέλλεται μέχρι τις 31-12-2017 η κατάσχεση ακινήτων φορολογουμένων που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον το συγκεκριμένο ακίνητο χρησιμεύει ως κύρια κατοικία και με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Τη ρύθμιση αυτή, όπως σημειώνουν από τη Ν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!