Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Μπορείς να αντέξεις 8 νέες φωτογραφίες της Ratajkowski με μικροσκοπικά μπικίνι;
[Ελεύθερος Τύπος]: Μπορείς να αντέξεις 8 νέες φωτογραφίες της Ratajkowski με μικροσκοπικά μπικίνι;

[Ελεύθερος Τύπος]: Μπορείς να αντέξεις 8 νέες φωτογραφίες της Ratajkowski με μικροσκοπικά μπικίνι;

Αν αποφασίσουμε να μιλήσουμε με όρους πόκερ, τότε η Emily Ratajkowski τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Ακόμα κι αν κάποια άλλη ήλπιζε να της κλέψει τη δόξα, να την επισκιάσει με μεταχρονολογημένη ανάρτηση, η Emily θα την «κατάπινε». Κι αυτό γιατί δεν αρκέστηκε σε μία ή δύο αναρτήσεις. Έκανε συνολικά 6 απανωτά post και κάποια είχαν διπλό ή τριπλό δώρο.

Το κρατούσε καιρό αυτό το ινσταγκραμικό ξέσπασμα η Emily. Είχε προετοιμαστεί για το εκ νέου λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν μαγιό, τα γνωστά πια InamoRataSwim, και δεν άφησε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Κάποιες φωτογραφίες της ανέβηκαν μαζεμένες. Άλλες είχαν μεταξύ τους μια απόσταση ώρας για να μπορέσει ο εκάστοτε δύσμοιρος ακόλουθος να διαχειριστεί αυτό το διαρκές πρέσινγκ.

Η Emily Ratajkowski είχε να δείξει μια σειρά από τα κλασικά της μπικίνι και δεν άφησε κανένα παραπονεμένο. Και κανέναν επίσης. Όλα μπραζίλιαν, με μικρό σε μέγεθος μπροστινό μέρος, κυρίως της μορφής 3/4, το πάνω μέρος να καλύπτει μετά βίας το στήθος της και πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα σημεία για να εστιάσει κανείς και να χάσει τη μιλιά του.

Η Emily Ratajkowski άλλαξε και το λουκ των μαλλιών της και θέλησε να δώσει ένα πιο 80’s και κάπως disco στοιχείο στη συλλογή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!