Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; – Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή
[Ελεύθερος Τύπος]: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; – Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή

[Ελεύθερος Τύπος]: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; – Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή


«Πάγωσαν» στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής από το ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη.

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση ενισχυτικής τροπολογίας του συμφώνου συμβίωσης σε ενσωμάτωσης κοινοτικής οδηγίας, αφού ο κ. Κατσίκης δήλωσε περήφανος Έλληνας πατριώτης, έστρεψε τα βέλη του προς το ομόφυλα ζευγάρια και τη δυνατότητα που τους δίνεται πλέον να αναγνωρίζεται νομικά η σχέση τους. « Τι θα συμβεί στη ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα της Α’ δημοτικού, με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής που έχει, προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος», αναρωτήθηκε ο βουλευτής του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Βασικό επιχείρημα του κ. Κατσίκη για το «ΟΧΙ» του κυβερνητικού εταίρου στην οδηγία που αφορά στην ίση μεταχείριση στην εργασία ήταν πως μέσω αυτής ανοίγει το δρόμο για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η άποψή του περί ανάγκης οριοθέτησης, δηλαδή περιορισμού, του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ανθρώπων.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πάντως επιστράτευσε και τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, προκειμένου να πείσει το σώμα για τις απόψεις του, υποστηρίζοντας πως αυτή στηρίζει το γάμο «μεταξύ ανδρός και γυναικός», κάνοντας λόγο για μία οδηγία με καταχρηστικούς όρους που υποκρύπτει διεύρυνση της εφαρμογής της στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αν αυτό δεν ισχύει γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γεννετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!