Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Μπηχτή της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου για την αδερφή της: Δε φτύνω εκεί που με στήριξαν [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Μπηχτή της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου για την αδερφή της: Δε φτύνω εκεί που με στήριξαν [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Μπηχτή της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου για την αδερφή της: Δε φτύνω εκεί που με στήριξαν [βίντεο]

Τον ασυμμάζευτο έχει πια η εσωτερική διαμάχη στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη. Και λέμε της Ζωής Λάσκαρη, αφού μετά την δική της απώλεια επήλθε μια ανισορροπία και μια τεράστια κόντρα. Οι σχέσεις έφτασαν σε κορεσμό και φαίνεται πως η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη ήταν απλώς η αφορμή για να ξεχυθεί η λάβα.

Πρώτα ήταν η Ζένια που κατηγορούσε τον παππού της. Μετά ήταν διάφοροι εκπρόσωποι των δύο πλευρών. Χθες, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε στην αντεπίθεση και χαρακτήρισε ψέματα όσα του προσάπτουν η Μάρθα Κουτουμάνου, η Ζένια και όποιος άλλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου έκανε λόγο για αχαριστία και ασύστολα ψεύδη από την αδερφή της σχετικά με την κόντρα για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη.

«Τα πάντα είναι αντιμετωπίσιμα. Προβλήματα υπάρχουν πάντα στις οικογένειες. Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω γι΄αυτό. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι και να πάθουν άλλοι τρικλοποδιές. Οι κατηγορίες είναι άσχημες και τα ψέματα είναι πολλά. Υπάρχουν κι αποδείξεις για το ότι είναι ψέματα. Επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το τόσο γίνεται τόσο κι αυτό που σε άλλους θα το ήξεραν 5-10 άνθρωποι, εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Και το μαθαίνει λάθος. Το μαθαίνει λάθος γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να μιλάνε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!